International - The Netherlands

VIBRANT is een wereldleider in contextuele technologie, die miljarden woorden over het internet verbindt met relevante video’s, informatie, werkinstrumenten en reclame. Met meer dan 4.000 premium uitgevers en een bereik van meer dan 165 miljoen unieke gebruikers per maand (comScore 2009), geeft Vibrant topmarketeers de mogelijkheid advertenties gericht op een hoog bereik met premium webcontent te realiseren en biedt het uitgevers premium redactionele instrumenten om gebruikers te laten rondgaan doorheen hun websites. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft kantoren in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Vibrant beheert elke maand meer dan vijf miljard woorden en woordgroepen voor topadverteerders als Microsoft, Unilever, Volkswagen en Sony.

Wat we doen

Vibrant In-Text Solutions markeert woorden in een webcontent waardoor het mindshare wint door relevante informatie te koppelen aan de woorden die merken en producten definiëren. Deze oplossingen gaan uit van de gebruiker en geeft de gebruiker controle over zijn of haar ervaring door informatie alleen daar aan te bieden wanneer gebruikers hun muis over een relevant woord of woordgroepen in hun interesseveld bewegen. Vibrant In-Text Solutions gebruikt IntelliTXTTM-technologie om ervoor te zorgen dat alle informatie precies gericht is en contextueel relevant.


Onze producten

We zouden graag uitzoeken hoe we u kunnen helpen met uw online marketinginspanningen. Vul het onderstaande formulier in en iemand van ons team zal snel met u contact opnemen.

Verplicht in te vullen velden worden aangeduid met een rood sterretje (*):


Onderneming: *
Contakt Naam: *
Functie: *
E-mail: *
Adres:
Staat/ provincie:
Stad: *
Postcode:
Land: *
Telefoon: *
Adres website:
   
Type onderneming: *
Maandelijkse paginaviews:
Maandelijkse contentpaginaviews:
Reclame-inkomsten:
   
Uw zakelijke sector:
Algemeen publiek
B2B
Portaal
Zoeken/ Navigatie
Directory
   
Uw sector:
IT/Pro
Consumentenelektronica
Financieel
Auto
Gezondheid
Vrouw
Entertainment
Games
Reizen
Andere:
   
Waar hoorde u over Vibrant?
Andere aantekeningen: