International - Norway

VIBRANT er verdensledende innen kontekstuell teknologi og knytter milliarder av ord på internett til relevant video, informasjon, verktøy og reklame. Med over 4 000 ledende utgivere når vi mer enn 165 millioner unike brukere per måned (comScore 2009), Vibrant gir fremstående merkevareannonsører muligheten til å levere målrettede annonser via innhold på internett og tilbyr utgivere førsteklasses redaksjonelle verktøy for å lede brukere videre gjennom sine nettsider. Selskapet ble grunnlagt i 2000 og har kontorer i USA, Storbritannia, Tyskland og Frankrike. Vibrant håndterer mer enn fem milliarder ord og uttrykk hver måned for ledende merkenavnannonsører slik som Microsoft, Unilever, Volkswagen og Sony.

Det vi gjør

Vibrant In-Text Solutions fremhever ord i nettinnholdet og oppnår oppmerksomhet ved å knytte relevant informasjon til ordene som definerer merkevarer og produkter. Disse løsningene er brukerinitierte, slik at brukeren kontrollerer hendelsene ved at det gis informasjon bare når brukeren beveger musen over et relevant ord eller uttrykk som er av interesse. Vibrant In-Text Solutions bruker teknologien IntelliTXTTM for å sikre at all informasjon blir presist målrettet og er kontekstmessig relevant.


Våre produkter

Om du ønsker mer informasjon, vær vennlig og fyll ut feltene under så kommer en representant fra Vibrant Media til å kontakte deg.

Vennligst fyll ut alle feltene markert med (*):


Selskap: *
Fornavn og etternavn: *
E-Post adresse: *
Adresse:
Postnummer:
Land: *
Telefonnummer: *
Hjemmeside (URL):
   
Aktivitet:  *
Antall sidevisninger per måned
Kommentar: