International - Sweden

VIBRANT är en världsledande leverantör av teknologi för kontextuell visning, som samordnar miljarder ord på Internet med relevanta videofilmer, textinformation, verktyg och annonser. Vibrant ger stora märkesföretag möjlighet att publicera starkt riktad reklam i förstklassigt webbinnehåll på mer än 4000 av de stora Internetwebbplatserna, som når över 165 miljoner unika användare, samt erbjuder webbplatsägarna verktyg för att slussa användarna genom webbplatserna. Vibrant grundades år 2000 och har kontor i USA, Storbritannien, Tyskland och Frankrike. Företaget hanterar mer än fem miljarder ord och fraser varje månad för kända annonsörer som exempelvis Microsoft, Unilever, Volkswagen och Sony.

Vibrant In-Text Solutions markerar ord i webbinnehåll och bygger upp produktmedvetande genom att samordna relevant information med ord som definierar olika varumärken och produkter. Dessa lösningar är användaraktiverade och ger användaren kontroll över händelsen genom att informationen bara visas när användaren för musen över ett relevant ord eller en fras. Vibrant In-Text Solutions använder IntelliTXTTM-teknologi för att säkerställa att all information är precist riktad och relevant i sammanhanget.


Våra produkter

Om du önskar mer information, var vänlig och fyll i raderna nedan, så kommer en representant från Vibrant Media så snart som möjligt att kontakta dig.

Vänligen fyll ut alla fält märkt med (*):

Företag: *
Förnamn och efternamn *
Email adress: *
Adress:
Postnummer och ort:
Land: *
Telefonnummer: *
Internet sida (URL):
   
Aktivitet:  *
Page Impressions per månad:
Kommentar: